Eco-Top kesärenkaat ja talvirenkaat asennuksineen

Meiltä saat Eco-Top –renkaat suoraan valmistajalta kohtuuhintaan!

Rengasmarkkinoilla on tarjontaa. Eco-Top –renkaat on kotimainen valinta. Meillä myytävä ja asennettava rengas valmistetaan Uudessakaupungissa ja ne tulevat suoraan tehtaalta.

Valikoimaa on paljon ja renkaan osto ei aina ole kovin helppoa. Opastamme sopivan renkaan valintaan.

Mallistostamme löytyy myös:

  • Nokia Hakkapeliitta 4, nastarenkaat
  • Michelin Pilot Sport 2, kesärenkaat
  • Continental CRV kitkarenkaat

Lisää tietoa kitkarenkaasta: www.greendiamond.info

Tieteellisesti todistettua turvallisuutta

Green Diamond -renkaita on tutkittu ja testattu jo vuosien ajan eri tutkimuslaitoksissa. Esimerkisi Ruotsin valtion tie- ja kuljetustutkimuslaitos VTI on tutkinut jarrutus- ja sivuttaispitoa märällä jäällä. Se on tehnyt myös vertailua parhaiden kitkarenkaiden ja Green Diamond -pinnoitettujen renkaiden välillä. VTI:n jarrutustestissä 13%: n luistolla märällä jäällä Green Diamond sai 35-60% paremmat kitka-arvot kuin parhaat kitkarenkaat. Vertailussa käytettiin ABS-jarruja.

Ohjattavuustestissä 20 asteen sivuluisussa Green Diamond oli 20 - 30% parempi kuin parhaat kitkarenkaat.

Hiljainen ja ympäristöystävällinen

Islannin Sound Inc, Acustical Electrical Consulting Engineers on tutkinut melutasoa ajettaessa samalla pintakuviolla noin 60 km/h ajonopeudella. Green Diamond ja nastaton rengas saivat aikaan 81 dB(A):n melutason, kun taas nastallisen version desibelimäärä oli 85.

Saksan Federal Highway Research Institute on verrannut tien kulumista tavallisen nastarenkaan ja Green Diamond -pinnoitetun välillä. Green Diamond -renkaan tienkulutus oli suunnilleen yhtä pieni kuin nastattoman renkaan. 

© 2011 - 2015 Autofresh / Pesu- ja Asennuspalvelu T & K Oy